Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert Marie Carmen Koppel

Dato
Søndag d. 26. november 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted
Skibhusvej 162, Skibhusvej 162, 5000 Odense C
Pris
250 kr.

Marie Carmen Koppel

Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel inviterer til julekoncert med hjertevarm julestemning.

 Om Marie Carmen Koppel

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere.

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Og den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletiden med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Men mens mange nyder tiden med deres kære, er andre ensomme i julen. Juletiden bør derfor give tid til omtanke og medmenneskelighed, mener hun. For julen handler om at dele de gode ting.

 Om julekoncerten

Kirken fyldes med lun julestemning musikalitet på internationalt niveau, når Marie Carmen Koppel fortolker alle jule klassikerne som bl.a silent night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas.

Marie Carmen Koppels julekoncert tager udgangspunkt i Maries julealbum med titlen ”When You Wish Upon a Star”, som hun fortolker med nærvær og varme som ingen anden. På albummet findes juleklassikere som blandt andet Silent NightDejlig er jorden og Let it Snow.

Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel, sax og hendes faste pianist Steen Rasmussen.

 Repertoire

Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke, intense, store ballader som den gospelagtige ”Nativity Carol”, den smukke og nærværende fortælling på ”Christmas time is here”, samt den jazzede, svingende og legende ”Winter Wonderland”. Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturné, der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske Christmas Carols og juleklassikere både fra hendes første julealbum ”A Merry Little Christmas” fra 2010 og selvfølgelig også julealbummet ”When you wish upon a star” som hun glæder sig til at præsentere.

 Koncertens genre

  • Julesange
  • Pop
  • Jazz
  • Swing
  • Gospel

https://billetsalg.julekoncert...