×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 1. marts 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Søndag d. 1. Marts kl. 15.00 slår Fredens kirke dørene op til en koncert i barokkens tegn. Her vil mezzosopran, Christina Majbom Jelling Holm og sopran, Mette Nygaard, synge forskellige værker fra barokken, heriblandt duetter af Henry Purcell og sange af Bach, Telemann og Händel. 

De vil blive akkompagneret af kirkens organist Claus Ladekjær Wilson, som også vil spille musik af Schumann, Debussy og Mendelssohn

Kom og nyd tonerne af barokkens store komponister. 

Christina Majbom Jelling Holm (mezzosopran) studerer på Syddansk Musikkonservatorium og afslutter sin bacheloruddannelse i klassisk sang til sommer. 

Mette Nygaard (sopran) studerer på konservatoriet i Nürnberg i Tyskland, hvor hun er i gang med sit første kandidatår, på sanglinjen Musiktheater. Mette har sunget i Fredens kirkes kor i 3 år.

Claus Ladekjær Wilson er uddannet pianist og efterfølgende organist fra konservatoriet i Århus. Han har spillet koncerter rundt om i Europa, både som kammermusiker og solist på orgel og klaver. Han dirigerer Fynsk Cantilena og dirigerer jævnligt større projekter med orkester.

2 sangere synger perler fra baroktiden
Pris
Gratis