×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 1. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:30

Ikke et foredrag – ikke en koncert, men et MUSIKALSK FOREDRAG hvor Elisabeth (Gjerluff Nielsen) gennem rejse i egne sange, synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på , men som man kan jo altid tænke lidt over, også ift hvad der IKKE gør os lykkelige åbenbart.

Elisabeths musikforedrag tager udgangspunkt i den liste FORTRYDELSER , som en australsk sygeplejerske har samlet over sine patienters oftest udtrykte refleksioner på dødslejet. De 5 hyppigst tilbagevendende udsagn. At man fortryder at man fik arbejdet så meget f eks – eller levet så lidt efter egne og ikke andres mål og vurderinger .

I musikforedraget indgår både opfordring til eftertanke og kinddans og oplæsning fra Elisabeths nyudkomne erindringsbog STORE BØRN ( Gyldendal 2019) . Og et genhør med gamle sange som “en sømand som dig”, “dronning for en dag”, “sotto voce” m. fl., fra Elisabeths over 40 årige virke som sanger & sangskriver. Samt forfatter, komponist og multi-mediearbejder ( aviser, tidsskrifter, radio/tv- film- teater- og børnekultur )

Ca. halvanden times musikalsk foredrag – med oplæsning / live sang til med bragt musik - snak med salen – og efterfølgende bog/cd signering.

Forsalg kr. 125,-

Dørsalg kr. 145,-

Billetlink: https://billetto.dk/e/elisabeth-gjerluff-nielsen-musikalsk-foredrag-billetter-400983

Musikalsk Foredrag m. Elisabeth
Sted Skibhusvej 162, 5000 Odense C
Pris
kr. 145,-