Søndag d. 3. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30

Billetter: https://billetto.dk/e/dissing-las-synger-dylan-feat-dan-hemmer-billetter-495139

Traditionen tro kommer Dissing & Las til Fredens Kirke i Odense. Det bliver endnu en koncert i trioens kærlige favntag med Bob Dylans musik. Vi gentager successen fra de foregående år, hvor en udsolgt Fredens Kirke blæste året i gang.

En af de aftener, hvor vi sammen kan dykke ned i Dylans musik, som indeholder alt det, vi behøver: Historier, åndenød, rock’n’roll og poesi.

Dissing & Las er etableret som en enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd.- Og her med Dan Hemmers smagfulde orgelspil som ekstra krydderi og fundament.

25 år på landevejen med og uden Povl Dissing. Det er et livsprojekt, der stadig blomstrer, og disse Bob-Dylan-frikvarterer er benzin på motoren til endnu mere landevej. De tre vokaler giver Dylan's sange den variation, de kræver, og bandets sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. For trioen har Bob Dylans musik altid været en stor kilde til inspiration, så det er oplagt, at holde traditionen med en nytårskoncert på Odense.

Kom og vær med! Der er garanti for en god koncert!

Dissing & Las Koncert
Sted Skibhusved 162, Skibhusvej 162, 5000 Odense C
150 kr. + gebyr - Dørsalg: 170 kr.