×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 19. september 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30

Vi opfører kantate 55 af J.S. Bach og uropførelse af værk af komponist Mathias Vestergård Hansen, skrevet over kantate 55. BWV 55, Ich armer Mensch, ich Sündenknecht, er Bachs eneste bevarede kantate for tenorsolo og kor.

Matias Vestergård er født i 1989 i Roskilde. Som teenager begyndte han at spille klaver, og drev det vidt nok til at færdiggøre en bachelor på det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, som elev af Amalie Malling. Umiddelbart herefter skiftede han retning, og begyndte at studere komposition hos professor Niels Rosing Schow, Jeppe Just og Simon Løffler.

Han har siden da arbejdet med ensembler som AVANTI!, Esbjerg Ensemble, KOKORO, DR VokalEnsemblet, DUVE, Ensemble Recherche og FIGURA ensemble, komponister som Thomas Adès, Hans Abrahamsen, Bent Sørensen, Alexander Schubert, Toshio Hosokawa, og bl. a. dirigenter Jean Thorel, Clément Mao-Takacs, Rei Munakata og Marcus Creed. Han har været dansk repræsentant på Ung Nordisk Musik i 2018 og 2019, og har herudover fået værker spillet på Njord Biennale, Copenhagen Summer festival, Figura Festspiele, PULSAR og KLANG festivalerne.

I efteråret 2017 havde han premiere på balletten DE GLEMTE BØRN på det Kongelige Teater, resultatet af et samarbejde med forfatter Kim Fupz Aakeson og koreograf Gregory Dean. Samme år var han blandt modtagerne af Augustinusfondens særlige jubilæumsuddeling.

I januar 2019 blev hans første opera TITANIC, med libretto af Lea Marie Løppenthin, uropført på det Kongelige Danske Musikkonservatorium, dirigeret af Eirik Haukaas og instrueret af Natascha Metherell.

Billetter: Voksne 125,- Studerende 75,- Børn under 12 år gratis.

Partoutkort med adgang til festivaldagenes 5 koncerter: voksne 400,- Studerende 250,-

Købes i døren ved første koncert.

Bach og M.V. Hansen - barok dengang og i dag
Sted Skibhusved 162, Skibhusvej 162, 5000 Odense C
Pris
125 kr. voksne, 75 kr. studerende, børn gratis